Heqja e flokëve punon
gjithashtu pa dhimbje.

Thuaj “Po!” për lëkurën e lëmuar, pa kompromise: pa dhimbje dhe efektive.

Rezervoni një takim
Trupi i plotë për vetëm CHF 149. -
Cyrihu, lucern dhe Shën Gallen

Çmimet tona

Çmimet tona janë të pakrahasueshme. Ka diçka për të gjithë.

Çdo zonë e vetme
CHF 50.-
Trajtimi i zonës në synim
E përkryer për të filluar
E shpejtë, pa dhimbje dhe efektive
Rezervoni një takim
trup i plotë (5 zona)
CHF 149. -
Zgjidhje gjithëpërfshirëse e plot
Kursime të rëndësishme të çmimeve
Zgjidhni vetë zonat
Rezervoni një takim
Kurseni deri në 40%
2 zona
CHF 79. -
Çmimi i kombinuar i zbritur
Përzgjedhja individuale
Trajtim efikas i dyfishtë
Rezervoni një takim

përvojat e klientit

Më shumë se 4,000 klientë mbështeten tek ne

Heqja e flokëve kërkon besim - klientët mendojnë se janë në duar të mira me ne.

Ekip i shkëlqyeshëm, gjithmonë miqësor dhe i përgjegjshëm ndaj klientit. Ata e dinë saktësisht se çfarë po bëjnë dhe janë super profesionistë. Kam qenë në një studio tjetër më parë me rezultate të dobëta. Pas 3 trajtimeve në Hairlezz, tashmë kam arritur rezultate të shkëlqyera. Rekomandim absolut!
dob
Zvicër
Jam shumë i lumtur me shërbimin e pabesueshëm, super i vëmendshëm, i detajuar dhe trajtimi është fenomenal. Unë kam qenë në gjendje të shoh rezultatet e trajtimit në një kohë të shkurtër, unë vetëm mund ta rekomandoj atë dhe patjetër do të vazhdoj me trajtimin. Vendi është i bukur dhe i mirëmbajtur shumë mirë. Dhe me cilësite/çmim duket i shkëlqyeshëm, ia vlen.
Aimar Vita
Zvicër
Përvojë e mirë me Hairlezz në Cyrih! Unë rekomandoj shërbimin e tyre. Shpjegim i mirë për çdo hap të trajtimit.
Selina Krista Bërë
Zvicër
Studio lazer super kompetente, miqësore, efikase, e kujdesshme dhe e këndshme! Rezultatet e shkëlqyera për heqjen e qimeve Ema është thjesht më e mira! 😍
Nina P.
Zvicër
Kam pasur takimin tim të parë sot dhe jam i lumtur! Këshilla shumë miqësore dhe kompetente! Biseda super të lehta me shumë të qeshura 😁 Ishte vërtet një takim i shkëlqyeshëm, vazhdoni! Tashmë po pres me padurim herën tjetër 😚 🏼
Jana Saner
Zvicër
Stafi shumë profesional dhe shumë miqësor sa herë që vizitoni. Rezultatet mund të shihen shpejt dhe pa dhimbje. Unë vetëm mund ta rekomandoj atë.
Celin Eichenberger
Zvicër
Oferta Hairlezz është e shkëlqyeshme dhe takimi im i parë me Priscilla ishte shumë i këndshëm dhe kompetent. Një ekip shumë miqësor dhe një rezultat i shkëlqyeshëm pas 5 trajtimeve. Faleminderit
Rima Habibullin
Zvicër
Shërbim super i këndshëm, i ëmbël dhe miqësor dhe rezultate të shkëlqyera pas çdo trajtimi!
Ana-Luisa Muff
Zvicër

Përfitimet e trajtimit të flokëve me lazer

Rezultatet e butë

Përjetoni rezultate afatgjata me trajtimin tonë efektiv të flokëve me lazer.

Trajtim i shpejtë

Trajtimi ynë i flokëve me lazer është i shpejtë dhe i përshtatshëm për t'ju kursyer kohë.

I sigurt dhe pa dhimbje

Shijoni trajtim lazer të sigurt dhe pa dhimbje për heqjen tuaj të përhershme të flokëve në studion tonë.

Zgjidhje afatgjatë

Trajtimi ynë me lazer për heqjen e përhershme të flokëve ofron një zgjidhje afatgjatë për lëkurë të butë dhe pa flokë.

Pyetjet e zakonshme

Sa kohë zgjat një trajtim?

15 minuta deri në 2 orë, në varësi të zonave të dëshiruara. Paketa popullore me 5 zona zgjat gjithsej 1 orë.

A është i dhimbshëm trajtimi?

Ju nuk duhet të keni dhimbje, por mund të shtypni në zona të caktuara.

Sa trajtime më duhen në total?

Kjo ndryshon në varësi të llojit të lëkurës dhe flokëve. Megjithatë, të paktën 8-10 trajtime janë të nevojshme për të arritur një rezultat të kënaqshëm. Pas trajtimit të parë, vëreni se flokët po bëhen më pak.

Çfarë lloj lazeri përdorni?

Në të gjitha studiot tona, ne përdorim teknologji me tre gjatësi vale, këtu janë tre lloje të ndryshme të lazerit të kombinuara në një. Ne punojmë me gjatësitë e valës së lazerit aleksandrit, lazerit diodës dhe lazerit YAG.

Ju lutemi rrotulloni pajisjen