Heqja e flokëve në Zvicër gjermano-folëse.

Në Hairlezz., ju merrni ofertën më të mirë për heqjen e flokëve tuaj.

Rezervoni një takim
Trupi i plotë për vetëm CHF 149. -
Cyrihu, lucern dhe Shën Gallen
Ju lutemi rrotulloni pajisjen