Çmimet tona janë
thjesht e pamposhtur.

Transparente dhe e drejtë: Çmimi ynë e bën heqjen e flokëve pa dhimbje të arritshme për të gjithë.

Rezervoni një takim
Trupi i plotë për vetëm CHF 149. -
Cyrihu, lucern dhe Shën Gallen

Çmimet tona

Çmimet tona janë të pakrahasueshme. Ka diçka për të gjithë.

Çdo zonë e vetme
CHF 50.-
Trajtimi i zonës në synim
E përkryer për të filluar
E shpejtë, pa dhimbje dhe efektive
Rezervoni një takim
trup i plotë (5 zona)
CHF 149. -
Zgjidhje gjithëpërfshirëse e plot
Kursime të rëndësishme të çmimeve
Zgjidhni vetë zonat
Rezervoni një takim
Kurseni deri në 40%
2 zona
CHF 79. -
Çmimi i kombinuar i zbritur
Përzgjedhja individuale
Trajtim efikas i dyfishtë
Rezervoni një takim
Ju lutemi rrotulloni pajisjen