Kështu funksionon
heqja e flokëve me lazer.

Zbuloni se si teknologjia jonë revolucionare lazer ju ndihmon të arrini liri të përhershme të flokëve.

Rezervoni një takim
Trupi i plotë për vetëm CHF 149. -
Cyrihu, lucern dhe Shën Gallen

Pesë fakte rreth
trajtimi i flokëve me lazer

Fillime mahnitëse
Lazerët e parë për heqjen e flokëve u zhvilluan në vitet 1960, fillimisht për aplikime mjekësore para se të gjejnë rrugën e tyre në estetikë.
Më shumë se thjesht heqja e flokëve
Përveç heqjes së flokëve të padëshiruar, trajtimi me lazer mund të përmirësojë cilësinë e lëkurës, të zvogëlojë qimet e rritura dhe të promovojë një ton më uniform të lëkurës duke minimizuar acarimin e lëkurës.
Teknologji e synu
Efektiviteti i heqjes së flokëve me lazer bazohet në saktësinë e pigmenteve të ngjyrave në flokë, të cilat fillimisht kufizuan trajtimin e njerëzve me ngjyra të caktuara të flokëve dhe lëkurës. Megjithatë, teknologjitë moderne i kanë tejkaluar kryesisht këto kufij.
rezultate mbresëlënëse
Pas përfundimit të një sërë trajtimesh, dendësia e flokëve e shumë mund të zvogëlohet deri në 90%, duke rezultuar në një reduktim të konsiderueshëm dhe të qëndrueshëm në rritjen e flokëve.
Përfitim i fshehur: përtëritje
Megjithëse përdoret kryesisht për heqjen e flokëve, procesi lazer gjithashtu mund të stimulojë prodhimin e kolagjenit dhe kështu të kontribuojë në rinovimin e lëkurës, duke rezultuar në lëkurë më të fortë dhe më rinore.

Përfitimet e trajtimit të flokëve me lazer

Rezultatet e butë

Përjetoni rezultate afatgjata me trajtimin tonë efektiv të flokëve me lazer.

Trajtim i shpejtë

Trajtimi ynë i flokëve me lazer është i shpejtë dhe i përshtatshëm për t'ju kursyer kohë.

I sigurt dhe pa dhimbje

Shijoni trajtim lazer të sigurt dhe pa dhimbje për heqjen tuaj të përhershme të flokëve në studion tonë.

Zgjidhje afatgjatë

Trajtimi ynë me lazer për heqjen e përhershme të flokëve ofron një zgjidhje afatgjatë për lëkurë të butë dhe pa flokë.

Ju lutemi rrotulloni pajisjen